KalasKompis

Bli en officiell KalasKompis och få fribiljetter eller oförglömliga upplevelser genom att sälja biljetter till årets upplaga av HudikKalaset!

 

När du blir KalasKompis kan du belönas med:

  • Fribiljetter till HudikKalaset
  • 20-minuters DJ Gig
  • VIP biljetter för 2 personer (18+)
  • HudikKalaset merch
  • Och mycket mer!
  • Årets bästa KalasKompis får äran att presentera Engmans Kapell’s jubileumsspelning innan de i vanlig ordning går upp på scenen klockan 00.00 på lördag natt.

Hur fungerar programmet?
Du tjänar poäng genom att sälja biljetter till dina vänner. Poängen använder du sedan till att lösa in i shopen i utbyte mot belöningar. Ju fler poäng du tjänar – desto fler belöningar kan du och dina vänner ta del av. För att göra det lite lättare för dig, så har de biljetter som du säljer till dina vänner en liten förmån kopplade till sig.

Vår Community Manager kommer att vara tillgänglig under hela kampanjen och hjälper dig gärna om du har några frågor eller behöver tips om hur du kan sälja fler biljetter. Community Managern förser dig också med viktiga uppdateringar om festivalen etc.

 

Hur säljer jag?

  1. Skapa ett ambassadörskonto, logga in och klicka på ”börja sälja”
  2. Välj biljettkategori och antal biljetter du vill sälja till din vän.
  3. Fyll i din väns namn, email och telefonnummer så skickar vi en personlig länk var din vän kan köpa biljetterna till ett bättre pris
  4. Din vän köper biljetterna och poängen läggs till på ditt konto.

Vill du bli KalasKompis? Registrera dig här: http://bit.ly/Hudik-Kalas-Kompis

Köp biljett