Thomas Stenström

2015 var han först ut på den största scenen (motsvarande storlek som vår scen 2 numer) och fick ändå berget att börja släppa i sitt fäste. Mycket har hänt för både oss och Thomas sedan dess och nu när vi fyller tio kände vi att vi hade en sak kvar att säga: -Välkommen tillbaka till HudikKalaset Thomas Stenström! 

 

Thomas Stenström turnerar i sommar –och återvänder till HudikKalaset! Den 10 maj släpptes EP:n ”Uddevalla Dreamer, del 1” – bland annat innehållandes singlarna ”Adios Amigos”, ”Himlen över city” och ”Bam bam” – och har redan streamats över 3,6 miljoner gånger. 

Med sprillans nytt material i bagaget besöker Thomas Stenström Hudiksvall. Det bjuds på både nya singlar, en hitkavalkad så väl som ett par helt nya och osläppta låtar under högenergiska former, och vi räknar med öronbedövande allsång.

Upptakten inför sommaren började på allvar på Gröna Lunds Stora Scen.

”Det är vackert på riktigt” och ”Förvänta dig stora ting av honom”, sades i tidningen Hymn om Thomas konserter.

Thomas Stenström blev först uppmärksammad 2010, och mellan åren 2011-2013 skrevs skivkontrakt och både singel- och albumdebuter ägde rum. 2014 slog ”Slå mig hårt i ansiktet”, som idag uppgår till över 38 miljoner streams, ned som en blixt från klar himmmel, och i januari 2017 efter knappt ett knappt år i studion släppte Thomas nya albumet ”Rör inte min kompis” som följdes av en omfattande turné. I sommar är det dags igen, och planerna framåt är många & stora.

Köp biljett