Sigge Hills Jukebox

 När den lokala hjälten och musiklegendaren Sigge Hill klappade igen Jukebox-kvällarna var inte ett öga torrt i Hudiksvall. Genom glansdagarna har 100 gästartister och 10 000-tals besökare varit på de berömda Jukebox-kvällarna med Swasse ”Sigge Hill” Wassberg i spetsen. 

Från en bakgrund som basist i punkbandet Missbrukarna och countrymusiker har Sigge tagit en plats som ikon i hemstaden. Under 1990-2000talet startade han Sigge Hills Jukebox och tog tisdagskvällarna till en helt ny nivå. Konceptet med hemliga gästartister fick inte bara lokalbefolkningen att gå man ur huset utan lockade även tillresta från hela landet.

Ett axplock av artister som dykt upp och gjort unika uppträdanden på Jukebox-kvällarna är: Dregen från Backyard Babies, Lars Winnerbäck, Lisa Ekdahl, Jakob Hellman, Petter, Per Persson, Ebbot Lundberg, Titiyo, Plura, Howlin’ Pelle Almqvist från The Hives, Miss Li, Nicolai Dunger, Anna Järvinen, Tomas Andersson Wij och Ola Salo. 

Vilka artister dyker upp under spelningen på HudikKalaset?
Spänningen är olidlig men en sak är säker, i vanlig ordning så är det bara Sigge Hill och festivalledningen som vet. Det är dags att gå man ur huset och resa till Hudiksvall – Sigge Hills Jukebox är tillbaka.

Köp biljett