Nadja Evelina

Mycket kommer ha hänt tills musikåret 2019 sammanfattas om sisådär ett halvår. Men en sak är redan säker – Nadja Evelina kommer vara en del av historien.
Vi såg henne på scenen Strapatsen ifjol med hjärtat i handen medan den brandröda sommarsolen sakta gick ner över Lillfjärden och var övertygade om att detta inte kan kännas finare med något filter i världen. Såhär sa Popmani om spelningen ifjol:

”Festivalens höjdpunkt var utan tvekan Nadja Evelina, även hon från Hälsingland, närmare bestämt Bollnäs. En av Sveriges mest lovande artister nu. Hon lyckas vara extremt närvarande trots en liten publik och låter inte det stoppa henne. Hennes låt Fastnat för dig är sedan innan en av mina favoritlåtar någonsin, och hennes framförande av den var klockrent. Sådär irriterande naturligt perfekt. Exakt rätt mängd av allt i något slags magiskt recept. Hon är oerhört bra på att berätta historier, både i mellanpratet och i sina låtar, som hon väver ihop under spelningen. Som textraden ”jag har nästan slutat kolla efter dig på blåa linjen” som hon introducerar med att prata om personer som man hela tiden tror att man ska se, men som man aldrig gör.”

Recensionerna från  vårens släpp av albumet ”Vi?”och de första spelningarna på ”Heartbreak Tour” har varit utom denna värld.  Bollnästjejen Nadja Evelina har satt ribban för svensk pop och vi kan förvänta oss en spelning utöver det vanliga.

Köp biljett