Lars Winnerbäck

2010 startade vi HudikKalaset som en liten spelare med stora ambitioner. Då såg vi upp till stora jättar som Gatufesten i Sundsvall mfl. Störst av alla artister och mest ouppnåelig var han då som nu. Åren har gått, vi har vuxit, vi har slitit. Sommar efter sommar har vi lagt själ och hjärta på att göra just det årets HudikKalas till det bästa någonsin. Många har de varit som passerat längs resan mot målet, men det har fortsatt vara ouppnåeligt. Det har varit en kamp och vi ser det som en kämpaseger. Drömmen har blivit till sanning. Vi säger hjärtligt välkomna till HudikKalaset till Sveriges största artist. Vi ses sista helgen i juli Lars Winnerbäck!

I oktober var det biopremiär för filmen Winnerbäck – Ett slags liv. Filmen skildrade hans 20 år som artist och tog oss närmare honom än någonsin. Den sammanfattade en musikalisk karriär, men framförallt gav den en inblick i en komplex människa vars svagheter och karaktärsdrag speglar en hel generations känslor.

Nu är det dags för ett nytt kapitel i berättelsen om Lars Winnerbäck när han i sommar ger sig ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. Vintern 2016/2017 gjorde han en rad avskalade framträdanden på konserthus runt om i Skandinavien. Men till sommaren är det åter dags att turnera med band och stor scenproduktion.

Turnén har sin början i hemstaden Linköping 29 juni och avslutas två månader senare i Stockholm.

Halvtid firar han med sitt band på vår scen på HudikKalaset 2018, fredag 27e juli.

Köp biljett