Engmans Kapell

I sommar är det dags för HudikKalaset att fira 10 år. Mycket har ändrats under resan och festivalen har gått från en dag och 2000 besökare till att vara en av Sveriges största och mest populära 2019. En sak har dock aldrig förändrats. Den är till och med skriven i festivalens stadgar. Engmans Kapell avslutar ALLTID Kalaset.

Som den observante märkt har detta dock ännu inte blivit en självklarhet inför året. Varför?har många undrat. Jo för det är så att planeringen varit lång, för att maximera produktion och koncept till vad som resulterat i ”Engmans Kapells Jubileumskonsert”.

Bandet kommer bjuda på 60 minuter som är något unikt, något som de som upplever kommer bära med sig för resten av deras liv. Dagen till ära är det förstärkta med en stråktrio från Gävle Symfoniorkesteroch en rad av hemliga gästeroch överraskningar.

”HudikKalaset har haft och har en otroligt speciell betydelse för oss. Den kärlek och energi vi får av över 5000 allsångssjungande Kalasbesökare sista helgen i juli varje år är något vi bär med oss och lever på resten av året. Vi har mycket att tacka festivalen. Därför tänkte vi fylla Jubileumskonserten med något alldeles extra. Målbild – om Alice i Underlandet utspelats sig i Hälsingland, en sommarkväll, i en park.” Kommenterar Pär Engman från bandet.

Köp biljett