Casper The Ghost

Tror du på spöken? Hiphopens experimentella Einstein har surfandes på en soundcloudvåg lyckats ta sig i land och heter Casper The Ghost.

När HudikKalaset i somras kastade ut en förfrågan om vilka akter vi bör boka blev vi överrösta med kommentarer, resultatet blev Casper The Ghost, årets mest önskade akt till festivalen. Tillsammans med sin producent Hillbom med crew klev de upp på scenen och fullkomligt tokdominerade publikhavet och levererade en historisk spelning.

Ingen blev heller förvånad när spelning senare blev utsedd till “HudikKalasets bästa spelning genom tiderna” och en välförtjänad titel efter stående ovationer och jubel av fansen. Med låtar som BoundWaste My Time och I Don’t har Casper The Ghost sedan 2017 övertygat den unga touch screen-generationen att det är dags att börja tro på spöken. Med flera miljoner streams i bagaget och tusentals frälsta fans på hemmaplan och andra sidan Atlanten som alla är redo för GHOSTWORLD DOMINATION!

Tillsammans med producenten Hillbom skapar Casper melodiskt och på sitt eget vis trap med inslag av emo, pop och indierock med siktet inställt på att ta musiken utanför Sverige. I sommar är det en självklarhet att vi återser Casper The Ghost på HudikKalaset.

Köp biljett