Casper The Ghost, Nilla Youth & Hillbom

Från Ljusdal, även känt som Lightvalley, presenterar HudikKalaset dessa akter som tokdominerade på årets önskelista. Kusinerna Casper The Ghost och Hillbom har från dag 1 hängt ihop med Nilla Youth. Barndomsvännerna har blivit ett brödraskap och drömmen om att stå på HudikKalasets scen ihop kommer att bli sann i sommar.

Denna akt består av mångsidiga artister som gillar att experimentera. Musiken är en blandning mellan olika slag av modern hiphop med deras egen twist. Från att ha spelat in sin första låt som 6-åringar i kusinernas morfars studio till rap-battles på skolrasterna har deras musikaliska experiment nu utvecklats till projekt med hundratusentals streams på Spotify.

Tillsammans har de under 2017 släppt sex låtar – tre under namnet Casper The Ghost och tre under namnet Nilla Youth, alla producerade av Hillbom. Casper The Ghost och Hillboms mixtape ”Ghostories” släpptes den 30 mars där Nilla Youth gästar.

Brödraskapet har alla tre en skidåkarbakgrund och är vana att bjuda på en riktigt köttig show, inte bara i backen, utan även på en dunkande hiphop-scen. De hälsar ”contrary to popular belief så är vi faktiskt inte veganer”.

”Vi är taggade till max och ska leverera den fetaste spelningen på festivalen.”

Köp biljett