4pe Blue

”Min musik är min trasiga insidas räddning. Ett sätt att komma till ro och tänka på något annat. Att få sjunga ut mina känslor som jag hållt inne på så länge är en så sjukt befriande känsla.”

Bakom 4pe Blue hittar vi 17åriga Jacob Sjögren från Stockholm. Från att ha varit osäker som person började han under 2018 att släppa ut musik på Soundcloud som det första steget mot att hitta sig själv. Det var även genom Soundcloud som han kom i kontakt med sin nuvarande producent Erik Bonnevier och tankarna om ett album formades. I maj kom första singeln ”Mentally Poisoned” från det kommande debutalbumet ”UNDERWATER THOUGHTS” som släpps den 14 juni.

”Min största förebild genom min uppväxt har varit Justin Bieber. Jag har alltid sett honom som en stor inspiration och velat jobba mig själv till den nivån som han ligger på. Målet är att slå igenom internationellt.” 

4pe Blue har aldrig stått på en scen men är mer än redo. Efter hype och påtryckningar från fans i sociala medier så blev vi övertygade, första gången man kommer att se och höra 4pe Blue live någonsin blir på HudikKalaset 2019.

– ”I think people need to hear this”

Köp biljett